Verzakkingen

Niet meer te sluiten deuren, of enorme scheuren in de muren, DeHuizenarts zoekt voor u naar de oorzaak.

Oorzaken van verzakkingen

Verzakkingen kunnen verschillende oorzaken hebben, met name in de ondergrond. Onder andere de bodemsamenstelling onder uw woning speelt hierin een grote rol. Ook wanneer er een verandering van de grondwaterstand plaatsvindt, kan dit leiden tot verzakkingen. Zelfs het verbouwen/veranderen of uitbouwen van uw woning kan leiden tot verzakking, met alle gevolgen van dien.

Gevolgen van verzakkingen

De gevolgen van een verzakking kunnen sterk uiteenlopen. Van esthetische schade door het ontstaan van scheuren tot het ervaren van gebruiksongemakken zoals het klemmen of niet meer open gaan van deuren en ramen. In het slechtste geval leidt een verzakking tot zware schade of zelfs het instorten van bouwdelen.

Onderzoek naar verzakkingen

DeHuizenarts onderzoekt de oorzaak van het ontstaan van de verzakking. Ook de ernst en omvang van de verzakking kan worden onderzocht. Dit wordt gedaan met behulp van allerhande apparatuur. Indien noodzakelijk worden metingen en tests uitgevoerd. Doel van het onderzoek zal zijn de bron te vinden waardoor de scheurvorming wordt veroorzaakt.

Onderzoek aanvragen

 

 


image-icon
Gebrekenonderzoeken
9633
image-icon
Nulmetingen
582
image-icon
Afgelegde kilometers
449460
image-icon
Tevreden klanten
10113

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.